Restauratie

Restauratie

Wist u dat wij ook op ambachtelijke wijze uw oude of antieke klok restaureren?

Niet alleen alle reparaties aan houten klokkasten worden in eigen beheer gedaan, maar ook de wijzerplaat brengen wij desgewenst in de originele staat terug, door het oorspronkelijke schilderwerk te herstellen.

Hebt u een (antieke) of oude klok die een knop of ornament mist, wij kunnen in veel gevallen deze exact bijmaken, of in geval van beschadiging, kunnen wij deze repareren en restaureren.

Restaureren wil eigenlijk zeggen: in de oorspronkelijke staat terugbrengen.
In de loop der tijden zijn zeer veel verschillende soorten klokken gemaakt en ontworpen.
Vaak zijn ook in de loop der tijden reparaties en aanpassingen gemaakt aan deze uurwerken, om ze weer te laten functioneren, die niet alleen geen recht doen aan het vakmanschap waarmee ze gemaakt zijn, maar ook geen recht doen aan de culturele en historische waarde van de klok zelf.

Als u uw klok ons ter restauratie aanbiedt, stellen wij u altijd van te voren op de hoogte van de werkzaamheden en maken een vrijblijvende offerte.
Desgewenst kunt u door middel van een fotoreportage het hele proces volgen.

Neem vrijblijvend contact met ons op:

  Naam

  *E-mailadres

  Onderwerp

  Bericht


  Beste bezoeker,

  Door grote drukte hebben wij een opname stop tot en met 7 juni. Nog steeds interesse in onze dienstverlening? Bericht ons dan met de kennis dat wij u pas kunnen helpen na 7 juni.

  Met vriendelijke groet,

  Marinus
  Ikmaakuwklok.nl