Klokkenmaker Alphen aan den Rijn

Bij klokkenmaker Alphen aan den Rijn bent u aan het juiste adres voor de reparatie van zowel uw moderne als uw klassieke Nederlandse klokken.

Bij klokkenmaker Alphen aan den Rijn bent u aan het juiste adres voor de reparatie van zowel uw moderne als uw klassieke Nederlandse klok. Niet alleen zijn wij een klokkenmaker, maar ook nog eens een betaalbare klokkenmaker.

Wij repareren en restaureren onderstaande typen klokken:
Amsterdams staand horloge, comtoise klok, Friese staartklok, Friese stoelklok, staartschippertje, stoelschippertje kortstaart, notarisklok, Friese regulateur, Zaanse klok en klokken van 1900 tot heden.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in alle soorten buitenlandse klokken zoals bijvoorbeeld onderstaande typen: Duitse, Engelse, Oostenrijkse en Franse klokken zoals Duitse staande klok, Franse staande klok, Dialock, Schwarzwalder, Franse pendule, Lier pendule, Kolom pendule, Art nouveau, Schoolklok, Comtoise klok, Console klok, Lantaarnklok, Haantjes comtoise,
Weense regulateur, Cartelklok, Carriage clock, Pub clock, Engelse staande klok.

De betaalbare klokkenmaker Alphen aan den Rijn repareert niet alleen het uurwerk maar ook kunnen wij uw klok ook (antieke) restaureren, en desgewenst de wijzerplaat in de originele staat herstellen en terugbrengen in de oorspronkelijke staat.

Tevens biedt klokkenmaker Alphen aan den Rijn u haal en breng service.
Klokkenmaker Alphen aan den Rijn komt uw klok ophalen en na reparatie weer terugbrengen bij u thuis. Klokkenmaker Alphen aan den Rijn heeft een eigen werkplaats met gespecialiseerde vakkundige apparatuur.

Klokkenmaker Alphen aan den Rijn is de goedkoopste uit de regio. U krijgt standaard tot wel 4 jaar garantie op uw gerepareerde of gerestaureerde klok. Hiermee onderscheid ik mij van vele andere klokkenmakers.
Bij klokkenmaker Alphen aan den Rijn bent u dus aan het juiste adres voor de scherpste prijs en de hoogste kwaliteit.

Wilt u weten wat de klanten over ons schrijven? Lees dan de recensies op onze website. Klik hier.

Klokkenmaker rotterdam

Kom in contact

    Binnen een straal van 45 km vanaf Waddinxveen haal en breng ik uw klok kosteloos. Daarbuiten vraag ik een kleine onkostenvergoeding.